Ποιοί είμαστε

Για εμάς, τα κοσμήματα είναι το κομμάτι που κρατάς κάθε μέρα μαζί σου έξω στον κόσμο για να σου θυμίζει ποιος είσαι. Το Rendezvouz έχει αποστολή να σου παραδώσει εκείνο το κόσμημα που θα σου θυμίζει το πιο σημαντικό πράγμα από όλα. Την αγάπη. 

Ξέρουμε πως η επιλογή του κοσμήματος για εκείνη τη στιγμή, θέλει χρόνο, σκέψη και προσοχή. Είμαστε ακόμα πιο σίγουροι πως πρέπει να αντανακλά εσένα και την ιστορία αγάπης σου. Δεν υπάρχει κανένα ζευγάρι που να μοιάζει με το άλλο. Kάθε μέρα εκπαιδευόμαστε για να σου παραδώσουμε εκείνο το κόσμημα που δεν θα σταματήσεις να αγαπάς ποτέ. 

Όλα τα κοσμήματα μας είναι χειροποίητα στο εργαστήριο μας στην Αθήνα. Δουλεύουμε με προσοχή και τρυφερότητα έτσι ώστε να είμαστε κάθε φορά σίγουροι πως ανεξαρτήτως των χρημάτων που θα διαθέσεις, το κόσμημα σου θα έχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα και θα μπορούμε να εγγυηθούμε ευ' όρου ζωής. Ακριβώς όπως θέλεις και στην ιστορία αγάπης σου. 

Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι οι άνθρωποι και οι ιστορίες αγάπης που φέρνουν μαζί τους. Εμείς σχεδιάζουμε και σου παραδίδουμε τα κοσμήματα της αγάπης αυτής. 


Η ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ 

Η Καλομοίρα Παπαγεωργίου σχεδιάζει κοσμήματα από 14 χρονών,  με έναν μόνο σκοπό - την ανάταση ψυχής.  Έπρεπε όμως να δοκιμάσει την τύχη της στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στην ΑΚΤΟ μέχρι το 2012 όπου άνοιξε την πόρτα του Πριγκιπώ. Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να σχεδιάζει κοσμήματα, να μεγαλώνει μαζί με την ομάδα της και να κρατά πολύ κοντά στην καρδιά της αυτό που την έφερε μέχρι εδώ - τις μεγάλες ιδέες και τους ανθρώπους που τις κάνουν πραγματικότητα. 

×